2012-06-17 06:03:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - legyen kevésbé egoista!

Napi horoszkóp június 17-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hajlamos arra, hogy légvárakat építsen. Ne csodálkozzon, ha élete párja ezt csupán iróniával nézi. Próbáljon meg végre valami olyannal előállni, aminek némi realitásalapja is van. Akkor majd végre kiérdemli a bizalmat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Túl heves érzelemnyilvánításaival a kedvese nem tud mit kezdeni. Viszont az is lehetetlen, hogy a végtelenségig benyeljen mindent. Így az élete folyamatos csuklás: mindig ugyanaz, mindig ugyanaz… akad meg a torkán.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.-

A mai nap nem a kockázatoké: valahogy nem kellene ma vakon bíznia a szerencséjében. Ha azonban meghívja a sorsába, akkor lehet rá alapozni. Ehhez azonban fel kéne frissíteni bizonyos kapcsolatokat, megkeresni régi támogatókat.

 

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy barátja kérheti ki szakmai kérdésekben a véleményét. Bármily naivnak is tűnik a hozzáállása, ne adjon hangot az efféle értékelésének. Valamiért nagyon is fontos lehet önnek ez a kapcsolat. Ne játssza el felesleges ítélkezéssel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kicsit túlértékelte a lehetőségeit, és ennek, most már érzi, meg fogja inni a levét. Nem kell mégsem kesergésnek adni a fejét. Még ezen a napon új lehetőség is adódik. Lássa meg, és járjon utána! Ne értékelje le a barátait!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben úrrá lett önön valamiféle fásultság, de a mai napon sikerül végre jobb passzba kerülnie. Újra friss erőt érez áramolni, nemcsak az ereiben, de a gondolataiban. Más lesz minden, de nem rosszabb, sőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Mérleg jegy szülötteinek valószínűleg nem ér véget a hétvége a mai nappal. Egy nagyobb utazás előtt állhatnak. A felhőtlenség azonban ne jelentsen felelőtlenséget. Semmiképp ne mulasszon el utasbiztosítást kötni, mielőtt útnak ered!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Hirtelen természetéről tesz ismételten tanúbizonyságot. Csak nehogy meggondolatlan kijelentései örökre eltérítsenek öntől egy kedves jó barátot. Amit tett, nem ön ellen irányult. Legyen kevésbé egoista, hogy tisztábban láthasson!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Egy egészen új tevékenységbe kezdhetnek a mai napon a Nyilas jegyűek. Vagy talán egy régi kedvtelést elevenít fel. A lényeg, hogy olyan érzése lesz, mintha végre magára találna. Bontakoztassa ki maradéktalanul a képességeit!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az építő jellegű kritikából tanulnia kellene, nem pedig a lelkére vennie! Attól meg végképp óva inteném, hogy netán bosszút álljon vélt vagy valós ellenségein. Talán ön nagyobb sebet ütött az illetőn, mint viszont.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Még ön sem kerülhet ki minden helyzetből mindig győztesen, kedves Vízöntő. Ezt pedig csak tetézné a sértett, rossz szavakkal. A kedvességgel, baráti, szeretettel teli szavakkal pedig akár még visszájára is fordíthat mindent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Különös, váratlan, és meglepő fordulatokkal teli nap áll ma ön előtt. Vigyázzon, nehogy túl hevesen reagáljon: a meggondolatlan kacaj épp oly káros lehet, mint a dühös szavak. Gyakorolja ma reggel a pléhpofát a tükör előtt!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: